TV K3

android aplikacija

instaliraj

Doboj: Bezbjednosna situacija zadovoljavajuća (VIDEO)

Doboj: Bezbjednosna situacija zadovoljavajuća (VIDEO)

Bezbjednosna situacija na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj bila je zadovoljavajuća u julu mjesecu ove godine.Rečeno je ovo na redovnoj mjesečnoj konferenciji za novinare dobojske policije.

Na području koje operativno pokriva PU Doboj u mjesecu julu evidentirano je ukupno 91 krivično djelo opšteg kriminaliteta,što je za 30 odsto više u poređenju sa istim mjesecom prošle godine.Koeficijent rasvijetljenosti krivičnih djela iznosi više od 92 odsto.

Tokom sedmog mjeseca ove godine evidentirana je 91 saobraćajna nezgoda što predstavlja smanjenje za čak 34 odsto u poređenju sa istim mjesecom lani.Najčešći uzroci saobaćajki bili su vožnja pod uticajem alkohola I neprilagođena brzina u 17 slučajeva.

Bezbjednosna situacija na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj bila je zadovoljavajuća za mjesec jul,ocijenjeno je na konferenciji za novinare. Najavili su aktivnosti za naredni period.

Kontrolom saobraćaja tokom mjeseca jula dobojska policija je evidentirala 4172 prekršaja.Nadležnim sudovima podneseno je 13 zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka,a ukupno je uručeno 3899 prekršajnih naloga.Iz saobraćaja je isključeno 94 vozila i 300 vozača.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.