Dnevni horoskop za 28. 6. 2017.

Dnevni horoskop za 28. 6. 2017.

Ovan

 

POSAO: Ukoliko ste očekivali neko nasledstvo, danas je dan kad ga možete dobiti. Sledi vam znatno poboljšanje finansija. Pred vama je veoma pozitivan dan.

LJUBAV: Moguće je da imate neobavezan odnos sa jednom osobom u koju ste polako počeli da se zaljubljujete. Korak po korak možete doći i do razgovora o početku veze. ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da ne dopustite da vam organizam dehidrira.

 

Bik

 

POSAO: Moguće je da vam je potrebno neko vreme da razmislite o svom poslovnom potezu. Ne želite da brzate sa odlukama. Pametno ste prosudili, dajte sebi vremena. LJUBAV: Ukoliko ste u braku, možete da očekujete veoma lep dan, koji ćete provesti zajedno sa svojim partnerom. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljiv kontakt s Vodolijom.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Možete biti maksimalno opušteni i bezbrižni.

 

Blizanci

 

POSAO: Iako imate mnogo poslovnih obaveza, to vam ne pada teško jer volite svoj posao i dobro ste organizovani. Pred vama je dan u kojem ćete biti veoma vredni. LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je veoma zanimljiva i trebaće vam još dosta vremena da je sasvim upoznate. Moguće je da ste počeli da gajite izuzetno duboka osećanja prema njoj.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa želudačnom kiselinom. Povedite računa o svojoj ishrani.

 

Rak

 

POSAO: Pred vama je veoma pozitivan dan, u kojem ćete moći da ostvarite sve ono što ste imali u planu. Nema prepreka na polju posla. Sve ide kao podmazano.

LJUBAV: Vraća vam se prilika da obnovite staru ljubav sa osobom koja vam je nekada mnogo značila. Pred vama je šansa da ispravite greške iz prošlosti, da li ćete je iskoristiti? ZDRAVLJE: Puni ste energije. Preporučuje vam se intenzivna fizička aktivnost i bavljenje sportom.

 

Lav

 

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da radite od kuće ili će vam neki član porodice pomoći u poslu. U svakom slučaju, dolazi period povoljan za blago opuštanje.

LJUBAV: Očekuje vas početak nove veze sa osobom sa kojom ćete pre svega moći da imate ljubav i sigurnost, pa onda sve ostalo. Moguće je da je to vaš budući bračni partner. ZDRAVLJE: Dobro se osećate i na polju zdravlja nemate tegobe. Odlično ste raspoloženi.

Devica

 

POSAO: Mogući su manji nesporazumi na ovom polju. Nije baš sjajan dan, ali nećete imati ni neku veću štetu. Sve prolazi u granicama normale i umerenosti.

LJUBAV: Želite da osvojite jednu simpatičnu osobu koja vam deluje pomalo stidljivo. Planirate da joj pokažete da sa vama može imati sve. Pred vama je zanimljiv zadatak. ZDRAVLJE: Osetljivi su vam sinusi, pa povedite računa o tome. Posavetujte se s lekarom o svom zdravlju.

 

Vaga

 

POSAO: Ukoliko ste očekivali određenu sumu novca, ona vam stiže. Ne bi trebalo da vas ometaju nepredviđene situacije ili komplikacije.

LJUBAV: Na ovom planu je sve baš dobro. Ne bi trebalo da imate nikakve ljubavne probleme ili nedoumice. Sigurni ste u svog partnera.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam malo jača ishrana. Potrebno vam je više energije i više proteina kako biste ojačali.

 

Škorpija

 

POSAO: Današnji dan može da bude na neki način prekretnica u vašoj karijeri. Donećete neku značajnu odluku. Pred vama su važna dešavanja koja će obeležiti vaš poslovni put. LJUBAV: Zaljubljeni ste u osobu s kojom ste u vezi i želite da se potrudite da sve bude idealno. Pred vama je romantičan i lep dan. Uživaćete u svakom trenutku.

ZDRAVLJE: Oči su vam pomalo osetljivije, pa ne bi bilo loše da posetite oftalmologa radi kontrole.

 

Strelac

 

POSAO: Važno vam je da ne odustajete od svojih principa, smatrate sebe veoma poštenim čovekom. Trudite se da na poslovnom planu zadržite svoja moralna načela. LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja nije iz istog mesta kao vi, tokom današnjeg dana je povoljna atmosfera za susret i bliži kontakt. Pred vama je zanimljiv period. ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Ako možete, izdvojite malo više vremena za san.

 

Jarac

 

POSAO: Ukoliko ste od nekoga zatražili pomoć ili podršku, dobićete je. Ne treba da brinete, poslovno stanje je dobro. Na ovom planu je kod vas sve predvidivo.

LJUBAV: Flertujete i uživate u tome. Pred vama je veoma zanimljiv dan, tokom kojeg možete osvojiti mnoga srca i privući pažnju suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema. Dobro se osećate i imate sasvim dovoljno energije.

 

Vodolija

 

POSAO: Moguće je da imate ozbiljnu konkurenciju na ovom polju, ali niste ni vi od juče. Takmičarski ste nastrojeni. Možete da očekujete uspeh u svakoj vrsti takmičenja. LJUBAV: Voljena osoba nije sigurna u vas i zato se javljaju manji problemi, ljubomora i nepoverenje. Pokušajte da razjasnite neke situacije koje joj smetaju.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vode. Važno je da vam tokom letnjih dana organizam bude hidriran.

 

Ribe

 

POSAO: Povoljan je dan za poslovnu analizu i statistiku. Moguće je da ćete danas izvući neke važne pouke. Posvetite se planiranju narednih poslovnih poteza.

LJUBAV: Imaćete priliku da osobi koja vam se dopada pokažete koliko vam je stalo do nje i do toga da vam pruži priliku da budete zajedno. Očekuje vas mogućnost za početak veze.

ZDRAVLJE: Manji problemi s pritiskom su mogući, pa pratite stanje na ovom planu.

Komentarišite

Your email address will not be published.