TV K3

android aplikacija

instaliraj

Derventa: Novi put u zaseoku Babić u Crnči (VIDEO)

Derventa: Novi put u zaseoku Babić u Crnči (VIDEO)

Presijecanjem vrpce, svečano je otvorena novoasfaltirana dionicu puta u zaseoku Babići u Crnči kod Dervente. Mještanin ovog kraja Milorad Babić istakao je da je riječ o dionici dugoj oko 400 metara  koja je završena u dva navrata

Napominje ovaj mještatnin, kako preostaje još jedna dionica gdje je već dio urađen.

Načelnik opštine Milorad Simić istkao je kako je ovo najužniji dio ove lokalne zajednice, dodjaći kako je ovaj put na zadovljstvo mještana ovog kraja, koji ih ima zavidan broj na ovom području.

“Ovo je 18. putni pravac finansiran iz budžeta opštine ove godine, uključujući i rehabilitaciju puteva u Kostrešu i u Pojezni. Danas smo se okupili da proslavimo zadovoljstvo sa mještanima zaseoka Babići u Crnči. Treba izraziti zadovoljstvo i pokazati da života na ruralnom području naše opštine itekako ima. Radi se o kraju udaljenom tridesetak kilometara od centra grada i asfalti se u dobroj mjeri privode kraju. Sada je vodovod na redu, koji će takođe biti vjetar u leđa kvalitetnijim uslovima života mještana. Struja je već riješena i onda čovjek bude počastvovan kada živi u ovakvom selu, kao što je Crnča”, rekao je Simić dodavši da će se i nagodinu raditi na ovom području.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.