Derventa: Kadeti FK ,,Tekstilac” dobili prikladne pokolone nakon uspješne fudbalske sezone (FOTO, VIDEO)

December 3, 2021, 5:39 pm

Gradonačelnik Dervente Milorad Simić organizovao je prijema za kadetsku selekciju FK ,,Tekstilac” iz Dervente koja je u ovoj sezoni ostvarila dobre rezultate, nastupajući u omladinskoj ligi BiH sjever. Tim povodom mladim fudbalerima su uručeni prikladni pokloni.

Torbe sa amblemom grada Derventa i broje, simbolično su uručene uspješnim mladim kadetima FK ,,Tekstilac”. Iako naizgled skroman, ovaj poklon predstavlja nagradu za mlade fudbalere, nakon ostavrenih dobrih rezultata u fudbalu tokom ove godine.

Muamer Hamzić koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, kaže kako svaki poklon mnogo znači i predstavlja veliki podstrek za njega i njegove drugove.

On kaže kako su ove sezone, odigrali uspješno sezonu pri čemu su ostvarili 11 pobjeda u omladinskoj ligi navodeći da je druga polovina lige pred njima, nadajući se da će i tada bitidobrih rezultata.

Uručen poklon, mnogo znači i fudbaleru Srđanu Bašiću koji kaže da fudbal trenira još od svoje šeste godine i igra na poziciji krilo.

On objašnjava kako je dosta učestvovao u asistencijama i da su svi oni na terenu, igraju kao jedan.

Koordinator Omladinskog pogona FK ,,Tekstilac” Dejan Plisnić kaže kako iza trenutne ekipe stoji dosta rada i napora a to su pokazali ostavreni rezultati zbog čega su ovi mladići na ponos fudbalskog kluba.

On kaže kako je ovaj uspjeh samo jedna mala stepenica u njihovoj karijeri, nadajući se kako će ova uspješna selekcija ostvariti još sličnih rezultata.

Gradonačelnik Dervente Milorad Simić kaže kako su ovi mladi fudbaleri, najbolji promoteri ove lokalne zajednice navodeći da je ove godine potrebe sportskih kolektiva izdvojeno oko 500.000 KM.

Podsjeća kako je današnji poklon veoma mali i ali značajan jer će fudbaleri, pronositi ime i natpis Derventa širom Srpske i BiH pri čemu im je poželio mnogo uspjeha i u narednim utakmicama.

Na odigranih 11 susreta, takmičeći se u omladinskoj ligi BiH sjever, kadetska selekcija FK ,,Tekstilac”  ostvarila je svih 11 pobjeda pri čemu su osvojili 33 boda što im je omogućilo prvo mjesto u ligi.

Trojica igrača ove selekcije su nastupala i na zvaničnim utakmicama i za seniorsku ekipu kluba pri čemu su postigli dva gola za seniore.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.