TV K3

android aplikacija

instaliraj

Danas stiže Galaxy Note 9

Danas stiže Galaxy Note 9

Samsung danas na tržište pušta novi Galaxy, a dosta informacija o novom mobilnom uređaju je već procurilo u javnost.

Pojavilo se dosta fotografija i specifikacija za najnoviji Galaxy Note 9, uključujući moguću cijenu telefona, piše “Independent”.

Prema procjeni Rolanda Kvanta iz Mobile Geaks-a, Galaxy Note 9 (od 512 gigabajta), u crnoj i plavoj boji, koštaće oko 1.250 evra, dok će osnovni model od 128 gigabajta biti oko 1.050 evra.

Nepromijenjen dizajn

Propuštene slike iz različitih pouzdanih izvora, uključujući i sam Samsung, otkrivaju da je južnokorejski elektronski gigant usaglasio dizajn svojih Note uređaja i čvrsto ga se pridržava.

Uz Galaxy Note 8, Galaxy Note 9 se gotovo ne razlikuje od svog prethodnika. Ovo možda nije iznenađenje, s obzirom na jedinstvenost savremenog dizajna smart telefona, ali to signalizira da se Samsung umjesto toga fokusira na unutrašnjost telefona.

Duži životni vijek baterije, kvalitetnija kamera i skladištenje

Unutar Note 9 nalaze se najveće nadogradnje. Jedno od najvećih poboljšanja će biti kapacitet baterije. Očekuje se da će biti povećan na 4000mAh (od 3.300mAh na Note 8).

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Kako će to da bude u realnosti, neće da bude jasno dok ne dobijemo šansu da ga testiramo, ali specifikacije sugerišu da vjerovatno neće da ima bateriju 20 odsto bolju od svog prethodnika.

Pušteni marketinški materijal otkriva i poboljšanu kameru koja se “prilagođava ljudskom oku” kako bi se snimile kvalitetnije fotografije.

Bluetooth S Pen

Isti marketinški materijali kažu da se bluetooth olovka pojavljuje u žutoj boji.

Ona omogućava korisnicima da pomoću dugmeta preuzmu kontrolu nad kamerom, prezentacijama i aplikacijama bez dodirivanja telefona.

Ona obuhvata i funkcije kao što su crtanje, snimanje bilješki i slanje live poruka sa lakoćom, poput pisanja olovkom na papiru, sve to zahvaljujući finom vrhu i 4.096 nivoa pritiska.

“Fortnite” za Android

Zbog nedostatka nadogradnji na tržištu, jedan od najvećih dostignuća Galaxy-ja Note 9 mogao bi da bude dogovor koji je napravio sa “Epic Games”-om, kako bi popularni “Fortnite” ekskluzivno uveo na uređaj.

Android je posljednja glavna platforma koja ne podržava ovu igru, a glasine ukazuju na to da je Samsung obezbijedio prava na nju za period od 30 dana nakon lansiranja Note 9.

Izvještaji na blogovima “9to5Google” i “KSDA Developers” tvrde da će “Fortnite” biti unaprijed instaliran na telefonu, čak prije nego što se u septembru objavi na sajtu “Epic Games” za sve Android uređaje.

 

Komentarišite

Your email address will not be published.