TV K3

android aplikacija

instaliraj

Četvorica uhapšena zbog pljačke u Prnjavoru

Četvorica uhapšena zbog pljačke u Prnjavoru

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa Policijskom upravom Doboj, uhapsili su D.S., B.M., Ž.Đ., i D.N. svi iz Dervente, zbog sumnje da su u maju opljačkali ugostiteljski objekat u Prnjavoru.

Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju, uhapšeni su Dragan Stevanović (28), Željko Đuric (20), Dobrivoj Nović (25), Bojan Maletić (22), koji se sumnjiče da su u ugostiteljskom objektu “Dvorac” u mjestu Gornjim Palačkovcima u Prnjavoru izvršili krivična djela “Teška krađa” i “Teška krađa” u pokušaju.

“Naime, na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji nakon saznanja da su izvršena krivična djela, policijski službenici su identifikovali lica koja se sumnjiče da su 17.05.2019. godine upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta, izvršili krivično djelo u ugostiteljski objekat odakle su otuđili novac u iznosu od oko 1.300,00KM, kao i da su 23.05.2019. godine pokušali izvršiti krivično djelo u isti ugostiteljski objekat”, navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

Pronađeno je i oduzeto oružje za koje se sumnja da su lica posjedovala prilikom izvršenja krivičnog djela i koje će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Obavješten je i javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se dostavi izvještaj protiv osumnjičenih.

(Nezavisne)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.