TV K3

android aplikacija

instaliraj

Čelinac: “Madra” donirala sanitetsko vozilo Domu zdravlja (VIDEO)

Čelinac: “Madra” donirala sanitetsko vozilo Domu zdravlja (VIDEO)

Dom zdravlja “Sveti Vračevi” u Čelincu dobio je donaciju sanitetsko vozilo koje je donirao vlasnik preduzeća Madra, Mario Šuman. Primopredaji su osim donatora prisustvovali direktor Doma zdravlja, Draško Kuprešak i načelnik opštine Čelinac, Momčilo Zeljković.

Direktor Doma zdravlja, “Sveti Vračevi”, Čelinac, Draško Kuprešak je prilikom primopredaje ključeva istakao da će im donacija sanitetskog vozila itekako biti od značaja s obzirom da na godišnjem nivou imaju oko 1.200 intervencija. Dodaje i da je ovo najveća pojedinačna donacija Domu zdravlja u dosadašnjem periodu.

Načelnik opštine Čelinac Momčilo Zeljković zahvalio se preduzeću Madra i vlasniku Mariju Šumanu istakavši dobru saradnju lokalne zajednice i ovog preduzeća dodavši da je u narednom periodu potrebno obezbijediti i jedno vozilo za prevoz dijaliznih pacijenata.

Vlasnik preduzeća za proizvodnju obuće “Madra”, Mario Šuman, je istakao da firma postoji gotovo već 18 godina a 15 godina se bave proizvodnjom obuće. Trenutno zapošljavaju 210 radnika.

Načelnik Zeljković je dodao i da se čelinački Dom zdravlja već dvije godine se nalazi u trezorskom sistemu i da posluje pozitivno na čemu je zahvalio i zaposlenima u ovoj ustanovi. Naglasio je i da pored preduzeća Madra imaju korektnu saradnju i sa drugim privrednicima te da im pomažu onoliko koliko su u mogućnosti ili ih upućuju na adresu na kojoj se mogu obratiti za eventualnu dodatnu pomoć.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.