Bura oko gradonačelnika Banjaluke

October 14, 2021, 7:17 pm

Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama “Paparaco lova” rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim političarem iz BiH.

Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan mladi političar bio sa Tanjom Savić u tajnoj ljubavnoj vezi, rekla je Jovana, a potom otkrila odakle je političar. Nije iz Srbije, iz Bosne je i nije Dodik rekla je zagonetno Jeremićeva u emisiji.

Jovana je zatim otišla i korak dalje, te iznijela pikanterije o Tanjinom odnosu sa njim.

Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi sa drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Ljetnju avanturu – objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

Nakon Jovanine izjave odmah je u medijima krenulo da se spekuliše da je misterijozni političar zapravo, gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, a da je treća osoba, tj. po Jovaninoj priči, Draškova “ljetnja šema”, niko drugi do rijaliti pobjednice Kristine Kije Kockar.

Naime, mediji su u avgustu ove godine brujali o druženju Kije Kockar i gradonačelnika Banjaluke u Crnoj Gori, tačnije Baošićima, te da se Stanivuković upravo zbog Kije posvađao sa djevojkom Kristinom Beronjom.

Međutim, ubrzo je došlo do preoktera, njih dvoje su zakopali ratne sekire, Draško je ponovo zapratio svoju djevojku, te je ona okačila fotografiju na kojoj su njih dvoje zagrljeni pozirali u bazenu, a gradonačelnik Banjaluke je podijelio njenu objavu na svom profilu. Oboje su tada željeli da stave do znanja da su zajedno. Kija je povodom čitave situacije rekla da joj je Stanivuković samo prijatelj, te da nema nikakve senzacije u čitavoj priči.

– Draško i ja se samo družimo! Među nama nema ničeg, osim drugarstva – ponovila je Kija, koja je, čim je vidjela da su mediji saznali za njihovo druženje u Crnoj Gori, brže-bolje otpratila gradonačelnika Banjaluke sa Instagrama, iako ga je do tada uredno pratila.

Izvor blizak političaru za portal 24sedam ispričao je kako su Tanja Savić i Draško Stanivuković u januaru ove godine tri mjeseca proveli zajedno na Jahorini, te da su se viđali i u Banjaluci, gdje je pjevačicu gradonačelnik izvodio u luksuzne restorane, te da su šetali zajedno i gradom.

Izvor je kao dodatni dokaz za svoju priču izdvojio i trenutak na Tanjinom nastupu, u Banjaluci, kada je pjevačica Draška izvela na binu.

Ipak, ova romanska se, prema riječima izvora za medije, nakon nekoliko mjeseci okončala.

(Srpskainfo – FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *