Bruklin u problemu: Irving odbija ugovor od 40 miliona?

June 22, 2022, 9:52 am

Naime, američki plejmejker Kajri Irving je ponovo na tržištu. On ima fore da do 29. juna odliči da li će produžiti ugovor sa postojećim klubom, a ako odluči da to uradi staviće u džep 36,9 miliona dolara.

Ruku na srce, sa Bruklinom nije blistao tokom plej ofa, a trenutko je došlo do zastoja tokom pregovora sa Netsima. Jedno je sigurno, Bruklin mora da nađe način da zadrži Amerikanca i to pre 29. juna.

S obzirom da smo Irvinga imali priliku da gledamo na terenu tokom protekle sezone samo u 29 utakmica, pošto Amerikanac nije htio da se vakciniše, spekuliše se da bi želio da ode u državu sa manje restriktivnim zakonom, a opcije su verovatno Lejkersi i Klipersi.

Jedini način da pređe u Lejkerse jeste trejd u kome bi morali da iskeširaju minimu 30.000.000 dolara. To bi značilo da Lejkersi moraju da se “riješe” Rasela Vestbruka.

Kada se priča o Klipersima situacija je  suštini ista, ali oni imaju na raspolaganju vise igrača kojih mogu da se “otarase”, s obzirom da Norman Pauel, Markus Moris, Luk Kenard i Redžij Džekson imaju vrijednost na tržištu i mogli bi da budu interesantni velikom broju timova, prenosi Sportal.

Jedino što nam preostaje u ovom trenutku je da budemo strpljvi i vidimo u kom će velikom klubu zaigrati Irving sljedeće sezone.

Izvor: srpskainfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.