TV K3

android aplikacija

instaliraj

Brod:Prijem za najbolje učenike

Brod:Prijem za najbolje učenike

Oni su najbolji,oni su ponos svojih roditelja,svojih nastavnika i cijelog društva.Biti najbolji svakako nije bilo lako postići ali ovih 11 najboljih imaju snage i volje nastaviti istim tempom ,sa istim onim elanom i odličnim rezultatima.

Gradska osnovna škola “Sveti Sava” iznjedrila je čak osam vukovaca i najbolju među najboljima Jovanu Đuđanović koja planira da upiše srednju medicinsku školu.

Svršeni tehničar računarstva proglašen učenikom generacije u SŠC “NikolaTesla” Nikola Gudalović nada se da će i u svom budućem školovanju-informacionim tehnologijama,biti podjednako dobar i uspješan kao do sada.

Biti domaćinom prijema za najbolje učenike velika je čast,kaže načelnik opštine Ilija Jovičić te ovim  mladim ljudima i njihovim roditeljima odaje veliko i zasluženo priznanje

Tradicionalni prijem koji se svake godine čini za najbolje učenike svih brodskih škola,ove godine organizovan je za njih jedanaestero -8 vukovaca iz OŠ “Sveti Sava” Brod,po jedan učenik generacije iz OŠ “Liješće” te SŠC “NikolaTesla” kao i za učenika bez ijednog izostanka tokom školovanja.Svi oni darivani su novcem i sezonskom kartom za gradski bazen .

TVK3

 

Komentarišite

Your email address will not be published.