TV K3

android aplikacija

instaliraj

Brod: Potpisana tri ugovora za sanacije(VIDEO)

Brod: Potpisana tri ugovora za sanacije(VIDEO)

U opštini Brod potpisana su tri ugovora i to ugovor o sanaciji područnih ambulanti u Gornjem, Donjem Klakaru i Sijekovcu, ugovor o sanaciji prostorija Udruženja “Korak nade” i ugovor o sanaciji sale za održavanje sjednica Skupštine opštine.

Prvi u nizu od tri potpisana ugovora od značaja za opštinu Brod bio je o sanaciji prostorija Udruženja “Korak nade”. Iz ovog Udruženja, djece sa posebnim potrebama, zahvalili su načelniku i saradnicima kao i firmi “Enterijer Veselinović” koja je pristala da sanira prostorije samo za cijenu utrošenog materijala.

Drugim potpisanim ugovorom, sa derventskim preduzećem “SD Projekt”, predviđena je rekonstrukciji tri seoske ambulante u Gornjem, Donjem Klakaru i Sijekovcu koje će služiti za potrebe oko četvrtine stanovnika opštine Brod i korisnika usluga brodskog Doma zdravlja.

Po trećem potpisanom ugovoru, sa izvođačem “Astra plan” Brčko, predviđena je sanacija sale za održavanje sjednica Skupštine opštine Brod koja nije renovirana još od završetka rata.

“Za navedena tri projekta iz budžeta opštine biće izdvojeno oko 30.000 KM”, izjavio je načelnik opštine Brod, Ilija Jovičić.

Rok za završetak i realizaciju svih potpisanih ugovora je 30 radnih dana.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.