TV K3

android aplikacija

instaliraj

Brod: Pomoć mladim bračnim parovima sa sela u stambenom zbrinjavanju

Brod: Pomoć mladim bračnim parovima sa sela u stambenom zbrinjavanju

Kako bi omogućila porast životnog standarda i rješavanje stambenih pitanja, opština Brod dodijelila je finansijsku pomoć mladim bračnim parovima koji žive na selu. Načelnik opštine Brod, Ilija Jovičić potpisao je danas ugovor sa 26 mladih bračnih parova.

Ovo je velika pomoć mladim bračnim parovima sa sela na području Broda, čime ova opština pomaže da se egzistencijalno zbrinu i na taj način ostanu u ovom gradu i ovoj zemlji. Bilo kakva pomoć uvijek je dobrodošla istakli su oni koji su danas potpisali ugovor sa načelnikom radi pomoći u stambenom zbrinjavanju. Plan, da ostanu da žive na selu, ima porodica Kuzmanović iz Liješća.

Opština Brod u okviru svoje društvene odgovornosti želi pomoći u stambenom zbrinjavanju sa ciljem da mladi i obrazovni ljudi ostanu u Brodu. Opština time ulaže u ljudski kapital, a što će imati višestruki povrat mjeren u demografskim i socijalnim učincima.

Tokom 2016 godine, opština Brod pružila je finansijsku pomoć za sedam mladih bračnih parova, dok je ove godine broj povećan na 26, a za ovu pomoć izdvojeno je ukupno 52.000 KM.

Izvor: TV K3

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.