TV K3

android aplikacija

instaliraj

Brčko: Uhapšena tri narko-dilera

Policija distrikta Brčko lišila je slobode tri lica, zbog sumnje da su se bavila proizvodnjom i stavljanjem u promet opojnih droga na području distrikta, dok je jedno lice nakon kriminalističke obrade pušteno.

Brčko: Uhapšena tri narko-dilera

Policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda izvršila pretres stana na Bulevaru mira u Brčkom, koji je vlasništvo lica lica čiji su inicijali N.Ć.

Portparol Policije distrikta Halid Emkić rekao je novinarima da stan, pored vlasnika N.Ć. /35/, koriste za stanovanje i lica čiji su inicijali J.Š. /25/, S.N. /25/ i A.N. /20/, i svi su privedeni u policiju.

“Prilikom upada policijskih službenika Odsjeka za borbu protiv droge i organizovanog kriminaliteta, uz podršku Jedinice za podršku i službenog psa za detekciju narkotika, ova lica su iz stana izbacila jednu kesu u kojoj se nalazilo 12 paketića sa marihuanom”, rekao je Emkić.

Pronađena je i oduzeta određena količina novca i elektroomamljivač.

Lica čiji su inicijali N.Ć, J.Š. i S.N. lišena su slobode i privedena u policiju i zbog postojanja sumnje da su počinili krivična djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i krivičnog djela omogućavanja uživanja opojnih droga, dok je lice čiji su inicijali A.N. pušteno nakon kriminalističke obrade.

Protiv tri uhapšena lica Policija će podnijeti izvještaj Tužilaštvu Brčko distrikta.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.