Bogdanović: Spreman sam za Sakramento i NBA

Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović doputovao je u SAD gde bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa Sakramento Kingsima.

Bogdanović: Spreman sam za Sakramento i NBA

Bogdanović je u Las Vegasu gledao duel Kingsa i Milvokija u Letnjoj NBA ligi, u društvu generalnog menadžera Vlada Divca, a prethodno je obišao halu i prostorije novog kluba.

“Spreman sam, pun samopouzdanja. Odluka nije bila laka jer moraš psihički i fizički da budeš spreman za odlazak u SAD i početak novog života. Kada sam osvojio Evroligu bio sam siguran da idem u NBA, osetio sam da je pravo vreme”, rekao je Bogdanović, a prenose američki mediji.

On je dodao da mu je Sakramento bio omiljeni tim iz detinjstva u doba kada su za Kingse igrali Divac i Predrag Stojaković.

“Budio sam se rano sa ocem da bih gledao utakmice Sakramenta. Sećam se i da smo osvojili Svetsko prvenstvo u Indijanapolisu, kao i čuvenog finala Kingsa i Lejkersa”, naveo je Bogdan, sada skoro već bivši šuter Fenerbahčea.

Bogdanović će potpisati trogodišnji ugovor sa Sakramentom vredan 27 miliona dolara, po čemu će postati najplaćeniji “ruki” u istoriji NBA lige.

Komentarišite

Your email address will not be published.