TV K3

android aplikacija

instaliraj

Banja Luka: I večeras okupljanje građana, 200-ti put tražili pravdu za Davida (VIDEO)

Banja Luka: I večeras okupljanje građana, 200-ti put tražili pravdu za Davida (VIDEO)

Građani koji podržavaju grupu „Pravda za Davida“ i porodicu Dragičević večerasm su se okupili 200 put na Trgu Krajine u Banjaluci. Traže samo jedno, kao i prije sedam mjeseci, istinu u pravdu za ubijenog Davida Dragičevića.
200 dana na Trgu Krajine,na Davidovom trgu, 200 dana isto pitanje „Ko je ubio Davida?“.
– Ubice i zločinci vrijeme vam je isteklo. Rok niste ispoštovali, u glavi sve imam, svaku svoju sljedeću namjeru neću reci do posljednje sekunde. – rekao je večeras Davor Dragičević.
Dodao je “ako treba okupiću 100.000 ljudi na ovome Trgu, vrlo brzo”. Otac stradalog mladića poručio je da je on odavno mrtav, a njego dijete je bilo mučeno.
– Ne želim da mi iko prilazi da me razuvjerava u svojim budućim namjerama jer ovdje više vazduha nemam i sunce za mene više ne izlazi – rekao je Dragičević.
Prisutnima se i večeras obratila Danijela Ratešić Došen iz Grupe „Prvda za Davida“ koja se osvrnula na pojedina, loša, pisanja o grupi te poručila da je obaveza svih da budu do kraja uz Davora.
Davor Dragičević večeras se obratio i predstavnicima medija kojima je rekao da od njega više ne uzimaju izjave iako kaže duguje zahvalnost za izvještavanje.
A večeras pored medijskih kuća, na Trgu kao što odavno nije okupilo se znatno više građana koji daju svoju nesebičnu podršku borbi za istinu i pravdu. Uzvikivali su „Zna se ko je ubio Davida“ i „Ostajemo uz Davora“.

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.