TV K3

android aplikacija

instaliraj

Bajern ulaže 200 miliona evra u tim

Bajern ulaže 200 miliona evra u tim

Uprava Bajerna spremila je najmanje 200 miliona evra za transfere u ljetnjem prelaznom roku, potvrdio je predsjednik kluba Uli Henes.

Bajern je, za razliku od ranijih godina, odlučio da uloži veliki novac u rekontrukciju i podmlađivanje tima, koji napuštaju veterani Frank Riberi i Arjen Roben, uz otkup ugovora Hamesa Rodrigesa od Real Madrida, najavio je Henes.

“Ispred nas je daleko najveći investicioni projekat u istoriji Bajerna. Fudbal se promijenio, sada se vrti više novca, ali trofeje donose igrača sa karakterom i harizmom”, rekao je Henes za “Bild”.

Sigurno je da će Bajern srušiti rekordan transfer Korentina Tolisoa od 42 miliona evra i to ubjedljivo, jer se očekuje dolazak Lukasa Ernandesa iz Atletiko Madrida za 80 miliona.

Već su završeni poslovi sa njegovim zemljakom iz Francuske Benžemenom Pavarom iz Štutgarta za 35 miliona, kao i sa talentovanim napadačem Jan-Fetom Arpom iz Hamburga za 2,5 miliona.

Sljedeći je krilni napadač Lila Nikolas Pepe, za koga će Bajern takođe izdvojiti 80 miliona, a onda i Kalum Hadson-Odoi koga bi mogao da plati Čelsiju još 35 miliona.

Komentarišite

Your email address will not be published.