TV K3

android aplikacija

instaliraj

Atletski klub “Prnjavor” apsolutni vicešampion BiH u krosu

Atletski klub “Prnjavor” apsolutni vicešampion BiH u krosu

Članovi Atletskog kluba “Prnjavor” kroz čitavu 2019. godinu dominirali su na svim održanim zvaničnim takmičenjima. A kao kruna  tekuće sezone je Ekino prvenstvo Bosne i Hercegovine i Republike Srpske u krosu koje je održano u Goraždu.

– Naši članovi su u apsolutnoj ženskoj konkurenciji osvojili 2. mjesto u BiH i 2. mjesto u RS, prvo mjesto je osvojila AK Banjaluka a iza Prnjavorčana su ostali daleko veći klubovi Sarajevo, Sloboda Tuzla kao i ostali veliki klubovi. Pored titule vicešampiona u ženskoj konkurenciji i muška ekipa Prnjavora je osvojila takođe 2. mjesto u BiH i 2. mjesto u RS. U konkurenciji seniorki na 8000m ekipa Prnjavora u sastavu Jelena Gajić, Gabrijela Šestić i Nikolina Buliga osvojila je 2. mjesto u BiH i 2. mjesto u RS, dok su juniorke na 4000m Jovana Ivanković, Nataša Delić, Dajana Ivanković i Tanja Stanković osvojile 3. mjesto u BiH i 3. mjesto u RS. Juniori na 6000m Damjan Grumić, Mirko Cvetić i Jovan Tomaš su osvojili 2. mjesto u BiH i 2. mjesto u RS. Moramo spomenuti da su ekipe djevojčica na 1000m osvojile 4.mjesto kao što su i dječaci na 2000m takođe osvojili 4.mjesto – saopšteno je iz AK “Prnjavor”.

Atletski klub “Prnjavor” je zaključio zvanična takmičenja u 2019. godini na 2. mjestu u Bosni i Hercegovini sa 10 osvojenih pehara.

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.