TV K3

android aplikacija

instaliraj

Atalanta i Valensija kažnjene za meč zvani biološka bomba

Atalanta i Valensija kažnjene za meč zvani biološka bomba

UEFA nema milosti kada kažnjava, a to je dokazala i posljednjim primjerom. Iako su mnogi na svetu ocijenili da je meč Lige šampiona Atalanta – Valensija, odigran u Milanu, bio vjerovatno najzaslužiji što se novi korona virus proširio ekstremno brzo po Bergamu, gradu iz kog je Atalanta, evropska kuća fudbala je nonšalantno odlučila da, usred prekida takmičenja – kazni aktere.

Kako prenosi “Večernji list”, pozivajući se na španske medije, Atalanta mora da plati 8.500 evra zbog bakljade njenih navijača, a Valensija 15.000 jer su njeni igrači bili krivi što je utakmica kasnila.

Podsjetimo, zbog rekonstrukcije stadiona u Bergamu skoro 40.000 navijača tamošnjeg kluba otišlo je u Milano da bodri svoje ljubimce, a njihovo zajedničko druženje i uživanje u pobjedi (4:1) po nekima je najznačajnije doprinijelo da se u Italiji, baš u Bergamu, epidemija proširi ogromnom brzinom, prenosi Sportblic.

Danas je saopšteno da je u posljednja 24 sata u Italiji 727 osoba preminulo od korona virusa, a otkriveno je 2.937 novoinficiranih. Preko 4.000 oboljelih se nalazi na intenzivnoj njezi, a do sada je od 110.574 pozitivnih na testiranju u Italiji preminulo 13.155 njih.

srpskainfo.com

Foto: Paolo Magni/EPA

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.