Zvezda počinje pohod na Evropu

July 12, 2016, 9:01 am

Šampion Srbije će večeras od 20 časova igrati na gostujućem terenu protiv Valete u mestu Paola na Malti, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

Ekipa je na Maltu doputovala u ponedeljak tokom dana u dobrom raspoloženju, a predveče je trenirala na stadionu na kom će se igrati utakmica.

Za Zvezdu bi utakmicu trebalo da počnu Damir Kahriman, Miloš Cvetković, Aleksandar Luković, Tomas Fibel, Luis Ibanjes, Mičel Donald, Damjan Le Talek, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai i Ugo Vijeira.

Trener Miodrag Božović najavio je da će pojačanja crveno-belih u letnjem prelaznom roku Džon Ruis i Pablo Mouče sigurno ući u igru u drugom poluvremenu.

Veliku pažnju na Malti izazvala je cena ulaznica. Domaćin je odredio da ulaz za decu košta evro, za članove kluba 15, a za sve ostale 50 evra.

Stadion Hibernijansa, na kom će se igrati utakmica, ima kapacitet 2.968 mesta.

Zvezda će na putu do Lige šampiona imati tri prepreke. Valeta ne bi trebalo da predstavlja veći problem, a crveno-beli će ako prođu imati još dva rivala, ali u trećem i četvrtom kolu neće biti nosioci.

Revanš sa Valetom igraće se sledećeg utorka u Beogradu.

(B92)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *