Zvezda čeka Napredak, Vojvodina u derbiju domaćin Partizanu

August 6, 2023, 7:55 am

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće od 16:55 na stadionu “Rajko Mitić” ekipu Napretka iz Kruševca.

U derbiju drugog kola Superlige na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sastaće se Vojvodina i Partizan od 19.00.

Duel Zvezde i Napretka “omeren je za dan kasnije zbog nevremena i biće novi test za ekipu Baraka Bahara, koja je sjajno otvorila sezonu i jedva čeka start Lige šampiona.

“Prethodna utakmica je istorija, vežbamo različite stvari, protiv ofanzivnih i defanzivnih ekipa. Pripremamo se da odgovorimo na različite situacije i rivale. Ne volim da govorim šta ćemo raditi protiv protivnika. Dobro smo analizirali njihovu utakmicu protiv Železničara, gledali smo prethodne utakmice protivnika”, rekao je trener Crvene zvezde Barak Bahar.

Crveno-beli će igrati bez povređenog Mirka Ivanića, što znači da će šansu od prvog minuta dobiti Vladimir Lučić ili Jovan Šljivić.

Vojvodina, posle eliminacije od Apoela u kvalifikacijama za Ligu konferencija i startnog poraza od Zvezde (5:0), želi da popravi utisak, a rival je Partizan, koji takođee ima dodatni motiv nakon remija (3:3) protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

“Najvažnije je kako ćemo da izađemo i ako budemo imali pristup kao u Bačkoj Topoli, možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Imamo podlogu za to, jer su momci stvarno dali sve od sebe. Dali smo tri gola, imali smo šansi, najvažnije je da se ulazi u šanse. Sve u svemu, mislim da će biti dobra utakmica. Moram da napomenem da ovo ne bismo postigli da nije bilo podrške navijača i ovom prilikom ih pozivam da nam pomognu. Sada imamo i osećamo njihovu podršku. Uvek kada se igra protiv Partizana ima tu motiv više. Kolega Batak zna da motiviše tim, posebno kada igra kod kuće protiv Partizana. Imaju dosta dobrih igrača u sastavu. Tim je napustilo par igrača, imaju igrača koji su fantastični. Meni se najviše dopada Čumić, opasni su u kontrama. Kada se izgubi lopta, odmah se traži on. Opasan je po protivnički tim”, rekao je Igor Duljaj, trener Partizana.

B92;

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *