Prnjavor: Poziv za podnošenje zahtjeva za Ponosne kartice RS

May 22, 2021, 7:36 am

Opština Prnjavor pozvala je višečlane porodice da podnesu zahtjev za ponosnu karticu Republike Srpske.

– Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti opštine Prnjavor, obavještava porodice sa troje i više djece koje do sada nisu podnijele zahtjev za Ponosnu karticu RS, da isto mogu učiniti putem Šalter sale Opštinske uprave opštine Prnjavor, svaki radni dan u periodu od 07:00 do 15:00 časova. Pravo prijave imaju porodice ili roditelji sa troje i više djece od kojih je najmanje jedno maloljetno – navodi se u javnom pozivu opštine Prnjavor.

Obrazac zahtjeva, kao i obrazac izjave o saglasnosti, može se preuzeti u Šalter sali (Info pult) u zgradi Opštine Prnjavor.

– Uz zahtjev i potpisanu izjavu potrebno je dostaviti i sljedeću dokumentaciju: dokaz o broju članova domaćinstva (kućna lista), izvod iz matične knjige rođenih za svako dijete, potvrda o prebivalištu podnosioca zahtjeva  (PBA-3 obrazac) – navodi se u pozivu.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti u Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Opštinske uprave opštine Prnjavor, na telefonski broj 051/663-740, lok. 212, lično u kancelariju broj 43 ili putem mejla [email protected]

(TV K3 – Foto: Opština Prnjavor)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *