TV K3

android aplikacija

instaliraj

25 debitanata na “vječitom” derbiju

Predstojeći 149. "večiti" derbi između Crvene zvezde i Partizana doneće rekordan broj debitanata – 25.

25 debitanata na “vječitom” derbiju

Poređenja radi, na prethodna četiri duela crveno i crno-belih debitovalo je ukupno 38 fudbalera, prenose “Večernje novosti”.

Za Zvezdu će debitovati 13, a za Partizan 12 igrača, dok bi više novajlija na samom terenu trebalo da ima domaćin, jer se očekuje da u startnih 11 Miodraga Božovića budu Kahriman, Donald, Grujić, Vered, Vijeira, Plavšić i Srnić.

“Derbi je uvek derbi. To su velike utakmice u kojima pobedi onaj ko manje greši. Ja sam siguran da ćemo u subotu manje grešiti mi i da ćemo doći do tri boda”, rekao je Ugi Vijeira.

Jedan od glavnih aduta najvećeg rivala biće vezni igrač Marko Jevtović, koji će takođe prvi put osetiti čar “večitog” derbija.

“Derbi je najveća utakmica kod nas i velika mi je čast da budem deo tako važne utakmice. Vrlo dobro znam šta nose dueli Partizana i Zvezde, pa mi nikakva posebna motivacija nije potrebna. Jedva čekam subotu”, istakao je Jevtović.

Prvi ovosezonski duel Crvene zvezde i Partizana na programu je u subotu, 12. septembra od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

Debitanti na 149. derbiju:

Zvezda: Kahriman, Supić, Ibanjes, Rendulić, Mbođ, Grujić, Donald, Vered, Matos, S. Srnić, Plavšić, Vijeira, Sikimić.

Partizan: Donrelas, N. Petrović, Leković, Subić, Jevtović, Kosović, Božinov, S. Lukić, Glavčić, Golubović, A. Stevanović, Trujić.

 

(Večernje novosti)

Komentarišite

Your email address will not be published.