Prnjavor: Nedeljku Sančaninu Povelja zaslužnog građanina sa zlatnim grbom (VIDEO)

March 20, 2019, 12:30 pm

Nedeljko Sančanin iz Prnjavora dobitnik je Povelje zaslužnog građanina opštine Prnjavor sa zlatnim grbom opštine Prnjavor, za životno djelo u intelektualnom, društvenom, novinarskom i književnom radu – ovako je danas odlučila većina odbornika u Skupštini opštine Prnjavor na današnjem zajsjedanju koje je u toku.

Skupština je odlučila i da Preduzeću za proizvodnju namještaja „Rizba” iz Lužana – Prnjavor dodijeli Povelju opštine Prnjavor sa srebrnim grbom opštine Prnjavor, za postignute rezultate u oblasti privrednih aktivnosti.

Povodom 24. marta – Dana opštine Prnjavor, Skupština opštine Prnjavor dodjeliće i Pohvalu opštine Prnjavor: Drašku Vasiću iz Prnjavora, za zasluge u razvoju sportskog ribolova; Ljubomiru Jotiću iz Gornjih Palačkovaca, za posebne zasluge u razvoju i razrješenju komunalnih problema u Mjesnoj zajednici Palačkovci; Raziji Mešić iz Prnjavora, za postignute rezultate u oblasti privrednih aktivnosti; Bošku Bijeloniću iz Prnjavora, za nesebičan, human i primjeren rad u socijalnoj i dječijoj zaštiti; Halini Waniak iz Republike Poljske, za doprinos u višegodišnjem razvoju i unapređenju saradnje između dva bratska grada, Boleslavieca i Prnjavora; Radojici Kusiću iz Kremne, za posebne zasluge u razvoju i razrješenju komunalnih problema u mjesnoj zajednici Kremna i Dejanu Simići iz Grabik Ilove, za izuzetno postignute prinose u poljoprivredi, stočarstvu i proizvodnji zdrave hrane.

– Uz pohvale opštine Prnjavor dodjeljuju se i novčane nagrade u iznosu od po 300,00 KM – stoji u skupštinskoj odluci.

Priznanja i nagrade biće dodijeljene na svečanoj sjednici Skupštine opštine Prnjavorpovodom Dana opštine Prnjavor – 24. marta.

Loklani parlament dao je podršku i Planu implementacije Strategije razvoja opštine za period od 2019-2020 godine, kao i Nacrtu odluke Plana kapitalnih investicija opštine za period od 2019-2021. godine.

(TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *