“Bulevar preletača” natpis na ulazu u gradsku upravu Banja Luka (VIDEO)

November 16, 2017, 8:15 pm

Tablas a nazivom” Bulevar preletača” danas je postavljena na ulaznim vratima Gradske uprave. Postavili su je predstavnici PDP-a u znak njihovog revolta zbog odbornika koji su, iz nesumnjivo I finansijskih interesa, promjenili politilčku opciju I postal dio skupštinske većine. Od 31 odbornika, 11 je promjenilo politički dres, a neki su dobili I važne funkcije u gradskim ustanovama.
Politička trgovina najvidiljivija je u banjalučkom gradskom Parlamentu. Čak 11 odbornika prešlo je iz jedne u drugu stranku, a neki su od najvećih zakletih opozicionara postal dio vlasti. Iz PDP-a pitaju koja je cijena svega I koliko građani, koji su tim ljudima dali glas, plaćaju izigrano povjerenje. Zbog toga su mjesto Gradske uprave nazvali Bulevarom Preletača.
A posljednji u nizu “preletača” je I mladi odbornik Kluba “Sloboda” Stojan Vukajllović, za mnoge skoro I nepoznat jer se u gradskoj skupštini malo kada javlja. Odbornički mandate dobio je od DNS-a, a sada se nagađa da bi mogao preći u SNSD.
Član Predsjedništva PDP-a Nikola Dronjak navodi da će drugi potredsjednik skupštine grad Banjaluku koštati 250.000 maraka, dok će Zoran Talić gradski budžet koštati 230.000 maraka. I onda neka se Banjalučani pitaju zbog čega sui m radijatori hladni.


TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *