SDS BL: Radojičić obmanuo građane (VIDEO)

November 11, 2017, 7:24 pm

Nakon što je konstituisan novi Gradski odbor SDS -a Banjaluka i izabrani novi organi stranke, ova opoziciona partija se obušila na gradske oce, tačnije gradonačenika Igora Radojičića, kome zamjeraju što je, kako tvrde, svojim obećanjima obmanuo građane Banjaluke, koji polovinom novembra i dalje imaju hladne radijatore, a i priča o novim infrastrukturnim projektima je kažu ostala samo na obećanjima.
Gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić, od izbora 2016. godine građanima je obećao nove vrtiće i škole te bolje grijanje u gradu. Međutim, većina toga je ostala samo na obećanjima, kaže predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banjaluka, Mladen Kajkut. On je na današnjoj konferenciji u Banjaluci rekao da je Radojičić gradsku Skupštinu prilagodio sebi i svojoj vladajućoj partiji. Međutim, ono što mu još više zamjeraju jeste njegova izjava koja se tiče gradskog grijanja.
“Druga njegova izjava se odnosi na građane Banjaluke kojima kaže da se kada je grijanje strpe do Nove godine. Pitamo grdaonačelnika da li zna ijedan grad u Evropi sa ovolikim brojem stanovnika koji u 21 vijeku ima probleme sa grijanjem”, izjavio je Mladen Kajkut, predsjednik Gradskog odbora SDS-a, Banjaluka
Iz Gradskog odbora SDS-a Banjaluka obećavaju da će zastupšati interese građana i sve probleme javno iznositi. Prema njihovim riječima, postojeća vlast samo obećava, a ne nudi rješenja.
“Imamo obećanja za ovu godinu za tri nova vrtića koja nisu počela sa radom. Takođe veliki broj škola ne može da zadovolji potrebe u naseljima”, kaže Vesna Adamović, predsjednik Aktiva žena SDS-a, Banjaluka
“Mi ćemo nastojati da damo naš stav i konkretne prijedloge koji će biti bazirani na mišljenju struke kako bi se neke stravi u gradu popravile”, ističe Branko Blanuša predsjednik Izvršnog odbora SDS-a, Banjaluka.
Izvršni odbor SDS-a Banjaluka broji 29 članova, od čega je 12 predsjednika resornih odbora.


TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *