TV K3

android aplikacija

instaliraj

11 razloga zbog kojih muškarci ponekad odbijaju seks

Suprotno popularnom mišljenju, muškarci nisu raspoloženi za seks baš svake sekunde…

11 razloga zbog kojih muškarci ponekad odbijaju seks

To što vole pivo i sport, ne znači da bi po se po čitav dan samo time bavili. Pa, isto važi i za seks. Ponekad su kafa i spuštene roletne sve što je potrebno muškarcu. Jer, možda je pod stresom, možda je umoran, ili mamuran. Ali jedno je sigurno – osobe koje poseduju penis, zvane muškarci, nisu naš uvek raspoložene za seks. Seks je sjajan i oni to nikada neće osporiti, ali nekad bi oni ipak radili nešto drugo. Postoji stotinu razloga za to. Ovo su neki od najčešćih.

Pun je gasova

Ne, to nema veze sa vama. Jednostavno je pojeo nešto što mu smeta i ne želi da dođe u situaciju ga ispusti gasove u toku seksa sa vama jer je svestan da će to momentalno uništiti sve.

Previše je popio

Ukoliko muškarac misli da će seks da ispašta zbog količine alkohola koju je uneo u sebe, on će ga jednostavno preskočiti. Sutradan je uvek bolja opcija, kada su njegova čula opet u elementu.

San je jednostavno neophodan

Imao je naporan dan ili nedelju. Iako je misao o seksu sjajna, ona se takođe čini kao Olimpijsko takmičenje.

Uznemiren je zbog nečeg

Da li ste se posvađali ranije tog dana? Nemojte pretpostavljati da je ljut svaki put kada nije raspoložen za seks. Ako mislite da ima veze sa vama – pitajte ga.

Bolovi

Vrat, leđa, šta god. Seks nije dobar ukoliko pokušavate da prikrijete bolove. U svakom slučaju možete da ga obradujete i kažete da se opusti, a vi da odradite posao zbog kojeg će vam se on sigurno sutradan zahvaliti. Znamo i kako.

Nije se istuširao

Nije stigao da se istušira posle teretane i svestan je da ćete vi to primetiti u trenutku čim se skine. A on se nada da nećete.

Jednostavno ga mrzi, a ne želi da ispadne sebičan

On zna da je ženi potrebna duža predigra. A on se oseća veoma iscrpljeno. Možda bi i hteo seks, ali bez mnogo truda. Međutim, ne želi da ga smatrate sebičnim gadom koji misli samo na sebe. Tako da je to sve u njegovom mozgu previše komplikovano. Radije će se vratiti na seks kada mu raspoloženje bude bolje, da bi mogao da vas zadovolji kako treba.

Oseća se nezadovoljno u svom telu

Muškarci to ne žele da priznaju, ali često osećaju kako njihovo telo ne izgleda dovoljno dobro.

Prvenstveno njima samima. Kada se to desi, oni obećaju sebi da od sutra kreću u teretanu. A sutra uveče libido će već biti u mnogo boljem stanju.

Utakmica u toku

Fudbal je najčešći. Može da bude i basket da ne grešimo dušu. Sport ne ispašta zbog seksa. Možda na poluvremenu? 15 minuta je 15 minuta.

Posao

Veliki stres oko novog projekta na poslu. Ako odlazi u krevet sa mislima o poslu i tome kako sutra treba rano da ustane jer ima sastanak, on možda neće biti u raspoloženju, jer nije u stanju da se opusti. To što ne govori o svom poslu ne znači da o njemu ne razmišlja. Ponudite mu masažu koja će da ga opusti, budite mu tu kao podrška, vodite računa o njemu i ko zna, možda i uspete da ga ubacite u seksi raspoloženje.

Zaigrao se sam sa sobom

Mislio je da ćete kasnije stići kući, ali niste. Ups. Recimo da je u pitanju samo loš tajming.

Komentarišite

Your email address will not be published.