Vozač autobusa izgubio kontrolu, stradala jedna osoba

August 14, 2014, 11:19 am

Do saobraćajne nesreće kod Bačke topole je došlo pošto je vozač autobusa, turske registracije iz za sada neutvrđenih razloga, “izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta”, saopštila je subotička policija.

Do nesreće je došlo kad se na autoputu prevrnuo autobus turskih registarskih oznaka, koji je prevozio uglavnom mlađe osobe, verovatno na ekskurziju.

Vozač autobusa, turskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Novog Sada ka Graničnom prelazu Horgoš, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta –  navodi se u saopštenju.

U saobraćajnoj nesreći, “poginula je turska državljanka, dok je ostalih 36 putnika zbrinuto u Opštoj bolnici u Subotici, gde će nakon ukazane medicinske pomoći biti utvrđen tačan broj povređenih lica”.

Turski državljanin E.T. zadobio je teške povrede grudnog koša i smešten je na odeljenje reanimacije, dok je G.G zadobio lake telesne povrede i sa potresom mozga zadržan na odeljenju hirurgije radi daljeg praćenja zdravstvenog stanja, saopšteno je iz Opšte bolnice u Subotici,

Ostali putnici su nakon ukazane prve pomoći i pregleda pušteni.

Uviđaj na mestu nezgode, izvršili su tužilac Osnovnog javnog tužilaštva i pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Subotici. BLIC

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *