Višković: Policija garant stabilnosti i bezbjednosti svih građana Republike Srpske

April 3, 2024, 11:31 am

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Viškovć uputio je čestitku ministru unutrašnjih poslova Siniši Karanu, direktoru policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjh poslova Republike Srpske, povodom Dana policije – 4. aprila.

„U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, Vama i svim pripadnicima policije upućujem najsrdačnije čestitke povodom Dana policije, sa željom da, kao i do sada, sa velikim uspjehom nastavite da obavljate svoje poslove i zadatke.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, sa svojim časnim pripadnicima, koji svakodnevno obavljaju težak i odgovoran posao, predstavlja jednu od najvažnijih institucija Republike Srpske i garant je njene stabilnosti i bezbjednosti svih njenih građana.

Vlada Republike Srpske uvijek je bila snažna podrška našoj policiji u nastojanju da se modernizacijom prilagodi izazovima savremenog društva i novim oblicima bezbjednosnih izazova sa kojima se suočavamo.

I u godinama pred nama, ulaganje u dalji razvoj policije biće jedan od prioriteta Vlade Republike Srpske, svjesni da time jačamo vladavinu prava i još više poboljšavamo bezbjednost Republike Srpske i njenih građana.

Obilježavanje Dana policije, prilika je da se sa ponosom i poštovanjem sjetimo i odamo počast svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su u Odbrambeno-otadžbinskom ratu hrabro položili svoje živote za slobodu Republike Srpske i svih nas, i da poručimo da ih Republika Srpska nikada neće zaboraviti“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *