TV K3

android aplikacija

instaliraj

Veliki nedjeljni horoskop od 12. do 19. avgusta

Veliki nedjeljni horoskop od 12. do 19. avgusta

Ako vas zanima kako će izgledati vaša bliska budućnost, na pravom ste mjestu.

Ovan

Maksimalno ste fokusirani na partnerske odnose u poslu i na sklapanje novih ugovora. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete početak stabilne i ozbiljne veze. Na polju zdravlja sada se osjećate bolje nego prije. Jači ste, snažniji, bolje fokusirani. Mogući su eventualno manji problemi sa alergijskim reakcijama ili pojavom iritacija na koži.

Bik

Možete da očekujete veliki broj poslovnih obaveza. Jako je važno da se dobro organizujete. Na polju ljubavi očekuje vas dvoumljenje, dopadaju vam se dvije osobe. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manji pad imuniteta i probleme zbog toga. Potrudite se da se više odmarate, da povećate unos tečnosti, vitamina, svježeg voća i povrća.

Blizanci

Očekuje vas faza u kojoj nećete imati previše poslovnih briga. Prilično ste opušteni. Kada je ljubav u pitanju, očekuje vas novo, zanimljivo i lijepo poznanstvo. Na polju zdravlja ne očekuju vas problemi tokom ove nedjelje. Dobro se osjećate u svojoj koži, imate mnogo energije. Prija vam bavljenje sportom i redovna fizička aktivnost.

Rak

Možete da očekujete ponudu za neku novu poslovnu saradnju od Vage. Na polju ljubavi očekuje vas promjenljiva situacija sa osobom koju volite, stanje je toplo- hladno. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete probleme sa organima za varenje, stomak i probava su vam veoma osjetljivi. Potrudite se da malo više pazite na svoj način ishrane.

Lav

Možete da očekujete pozitivnu atmosferu za trgovinu, ali i za sklapanje novih poslovnih dogovora. Kada je u pitanju ljubav, lako osvajate osobu koja vam se dopada. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa disajnim putevima, može da vas prati kašalj, kijavica, ali su mogući i problemi sa sinusima. Posjetite ljekara za svaki slučaj radi pregleda.

Djevica

Možete da se nadate poboljšanju na polju finansija. Uspjećete da dođete do veće zarade. Ljubavna situacija će tokom ove nedjelje biti nepromijenjena za pripadnike vašeg znaka. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete stabilno stanje. Povremeno su mogući manji problemi zbog loše ishrane, pa je važno da pazite o svojim navikama.

Vaga

Nije vam povoljna faza za poslovno polje pa bi bilo najbolje da ne ulazite u važne projekte sada. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas važne promjene koje ćete emotivno doživjeti. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za glavobolju, probleme sa vidom, migrenama, vrtoglavice sa niskim pritiskom. Potreban vam je odmor od obaveza.

Škorpija

Moguće je da vam promjenljivo stanje na polju posla stvara stres i nervozu. Na polju ljubavi želite nekoga koga ne možete da imate ili je vaša veza zabranjena. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa osjetljivim stopalima, nogama, zglobovima. Cirkulacija vam takođe može biti oslabljena sada pa i o tome povedite više računa.

Strijelac

Očekuje vas povoljna faza – riješite neke manje probleme na polju posla koje imate od ranije. Kada je u pitanju ljubav, slijedi vam novo, zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Na polju zdravlja očekuje vas generalno dobro stanje. Možete da računate na stabilnu situaciju. Prija vam umjerena fizička aktivnost i boravak u prirodi, kao i rekreacija.

Jarac

Možete da očekujete priliku da ostvarite poslovno napredovanje na koje ste čekali. Na polju ljubavi situacija sa voljenom osobom iz dana u dan postaje sve bolja. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa kičmom, zubima, kožom, kosom, noktima. Moguć je nedostatak nekih vitamina i minerala u vašem organizmu. Pazite na sebe.

Vodolija

Imaćete dosta sreće u narednom periodu i veoma lako ćete ostvariti svoje planove. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Na polju zdravlja vas takođe očekuje veoma dobro stanje, nema pokazatelja za nove probleme. Imate puno energie u sebi i osjećate se prilično dobro.

Ribe

Možete da očekujete da ćete dobiti pozajmicu, nasljedstvo ili kredit koji ste očekivali. Na polju ljubavi očekuje vas uzbudljiva avantura i nova dešavanja. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi vezani za debelo crijevo, krvotok i urogenitalni trakt. Čuvajte se upala i infekcija kada su u pitanju reproduktivni organi, ali i bešika, piše Krstarica.

Izvor: srpskainfo 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.