TV K3

android aplikacija

instaliraj

Uspješan nastup Mozzarta u Londonu

Najveći sajam igara na sreću na svijetu počeo je prošle nedjelje u Londonu uz učešće više od 500 izlagača iz 60 država sa svih kontinenata.

Uspješan nastup Mozzarta u Londonu

Tradicionalno, londonski sajam je centralni događaj svjetskog nivoa za sve proizvođače opreme i softvera za igre na sreću, za kompanije koje se bave organizovanjem tih igara, ali i za brojne predstavnike državnih organa i regulatornih tijela koji imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima u industriji.

Jedan od zapaženijih nastupa i ove godine imaju kompanije MOZZART, Triple Crown i Fazi sa paletom elektronskih ruleta i softverskim rješenjima za kazino menadžment.

Pored već  širom svijeta poznatog ruleta sa tri aktivna točka Triple Crown, koji potpisuje jedan od naplodnijih industrijskih dizajnera današnjice Karim Rašid, svjetskoj javnosti su predstavljene i nove serije ruleta – Key One i Optimum.

Kompanija MOZZART je predstavila svoj portfolio sa potpuno novim softverskim rješenjem za daljinsko upravljanje velikim brojem aparata za igre na sreću, a kroz inovativni sajamski nastup pod nazivom „beting laboratorija“ široku ponudu više od 10.000 kvota na preko 500 sportskih događaja dnevno.

Pomalo u sjenci blještavih štandova i šarmantnih hostesa odvijao se ništa manje značajan dio sajamskih aktivnosti – predavanja, seminari i diskusije o daljim pravcima razvoja industrije igara na sreću, inovativnim dolazećim softverskim i hardverskim proizvodima, ali i zakonskim rješenjima u različitim državama.

Opšti trend zakonodavstva u svijetu jeste liberalizacija tržišta igara na sreću, intenzivno proširivanje na internet tržište i ukidanje neprincipijelnih državnih monopola, na čemu posebno insistiraju organi Evropske unije.

 

Agencije

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.