U Doboju izabrano novo rukovodstvo SDS-a; Izbori za predsjednika stranke 11. juna (FOTO)

June 1, 2023, 7:23 pm

Osim Milana Miličevića, aktuelnog v.d predsjednika Srpske demokratske stranke za sada nije predložen nijedan drugi kandidat za lidera stranke, koji će se birati na izbornoj skupštini 11. juna. Ovo je potvrđeno nakon sjednice Predsjedništva SDS-a održane u Doboju, gdje je izabrano i novo rukovodstvo Gradskog odbora ove političke partije.

V.d. predsjednika SDS-a Milan Miličević rekao je da je do sada najveći broj opštinskih I gradskih odbora ove političke partije njega predložilo kao kandidata za lidera SDS-a. Još uvijek nema drugih imena osim Miličevića, ali on ne isključuje mogućnost da se do održavanja izborne skupštine SDS-a 11. juna u Banja Luci pojavi još neki kandidat za funkciju predsjednika stranke.

Miličević je upitan da prokomentariše i spekulacije o odlasku Milana Radovića u novosnovanu stranku Jelene Trivić , Narodni front u koju je pristupio I jedan SDS-ov narodni poslanik.

Gradski odbor SDS-a Doboj dobio je novo rukovodstvo. Održana je izborna skupština, a za predsjednika dobojskog SDS-a izabran je Stefan Gavrić.

Novi odbor SDS u Doboju broji 33 člana. Najveći broj je mladih obrazovanih ljudi, koji imaju punu podršku v.d. predsjednika SDS-a Milana Miličevića, koji je prisustvovao ovoj izbornoj skupštini u Doboju.

(TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *