TV K3

android aplikacija

instaliraj

Stanković ulazi u Kuću slavnih FK Inter

Stanković ulazi u Kuću slavnih FK Inter

Legendarni srpski fudbaler Dejan Stanković ući će u ponedjeljak u Kuću slavnih FK Inter, prije početka meča ovog kluba protiv Kjeva.

Stanković je dres Intera nosio od 2004. do 2013. godine, a prethodno je igrao za Crvenu zvezdu i Lacio.

Odigrao je 231 utakmicu i dao je 29 golova, a sa Interom je 2010. osvoji tripletu – Seriju A, Kup Italije i Ligu šampiona.

“To je jedno od najvećih priznanja u životu i karijeri. Već razmišljam o tome šta ću da kažem tokom ceremonije. Moram da se zahvalim pre svega porodici Morati koja mi je omogućila da obučem dres jednog od najvećih klubova na svetu. Zahvaliću se saigračima i trenerima sa kojima sam sarađivao i proveo nezaboravne godine na “Đuzepe Meaci”, rekao je Stanković za ”Stadionsku groznicu” i dodao:

“Imao sam njihovu podršku čak i u trenucima kada nije sve išlo kako treba. Pre mene je veliki Lotar Mateus ušao u Kuću slavnih i znam koliko je to značajan trenutak u karijeri svakog igrača. Nije mala stvar biti u Kući slavnih bilo čega, a kamoli kluba sa takvom tradicijom. Jedva čekam ponedeljak, iskreno imam i malu tremu, ali znam da ću taj dan pamtiti do kraja života”.

Telegraf.rs

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.