“Spalite mi porodicu” Otac dječaka ubice svojom izjavom u sudnici šokirao roditelje ubijene djece (FOTO)

April 2, 2024, 12:41 pm

Na suđenju za pucnjavu u OŠ “Vladislav Ribnikar” roditelji žrtava postavljali su pitanja Vladimiru Kecmanoviću, ocu dječaka ubice.

Na današnjem ročištu otac dječaka ubice ponovo je pokušao je da od sebe napravi žrtvu, pa je nakon što mu je majka jedne djevojčice koja je ubijena u pucnjavi postavila pitanje odgovorio: “Rekao sam tužiocu Nenadu Stefanoviću spalite mi porodicu, ženu, djecu, majku”.

Kako je potvrđeno za Blic od izvora iz sudnice, na današnjem ročištu otac dječaka ubice šokirao je sve u sudnici, kada je odgovorio na pitanje šta misli da da bi bila adekvatna kazna za to što je njegov sin ubio decu bez ikakvog razloga.

Kada je Kecmanović dao svoj sraman odgovor, roditelji žrtava su ostali u šoku.

Podsjetimo, majka dječaka ubice došla je u pratnji advokata na današnje suđenjne.

Nakon nje stigli su i roditelji žrtava, koji će danas nastaviti da postavljaju pitanja njenom suprugu Vladimiru.

Podsjetimo, jučerašnjem ročištu roditelji ubijene djece postavljali su pitanja ocu dmečaka ubice Vladimiru Kecmanoviću.

Inače, na jednom od prethodnih ročišta odbrana Vladimira Kecmanovića, otac dječaka ubice iz OŠ “Vladislav Ribnikar”, pokušavala je da svali krivicu za to što je dječak ubica kobnog 3. maja došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake i čuvara škole na vlasnika streljane Ratka Ivanovića.

Otac dječaka ubice

Inače, Kecmanovića su “izbacila iz takta” i pojedina pitanja, koja su se ticala, između ostalog, načina obuke dečaka ubice da puca iz pištolja, ali i toga kako je došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake.

Kako pojašnjava izvor Blica, odbrana Kecmanovića ima taktiku da svali krivicu na vlasnika streljane. Oni su tokom ispitivanja Kecmanovića donosili očigledne zaključke kojima su pokušavali da ukažu na to da Vladimir Kecmanović nije dao sinu oružje, već vlasnik streljane – rekao je izvor iz sudnice.

Svjedočenje Vladimira Kecmanovića, tada ponovo je uznemirilo roditelje ubijene djece u OŠ “Vladislav Ribnikar”, koji su na kraju ročišta iz sudnice izašli jako potreseni.

Inače, pred početak ročišta majka dječaka ubice je stala na sred hodnika ispred sudnice i ni jednom se nije osvrnula što su oko nje roditelji djece koju je ubio njen sin.

Dan ranije, počelo je saslušanje Vladimira Kecmanovića, koji je kako smo pisali, izjavio da “ne može da prihvati da neko njega smatra odgovornim za ono što se dogodilo 3. maja!?”

Srpska info

FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER

FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *