Šou u NSRS: Govor Obrenke Slijepčević izazvao smijeh, aplauz, zgražanje…

March 29, 2023, 2:36 pm

Predsjednica Komisije za određivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske Obrenka Slijepčević svojim obracanjem poslanicima u Narodnoj skupstini napravila je u najmanju ruku šou. Neke je zasmijala, od nekih dobila aplauz, neke zgrozila. A evo o čemu se radi.

Izvještaj rada Komisije za određivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske za 2021. godinu danas je bio sve samo ne to, ako je cijeniti po obraćanju predsjednice te Komsije Obrenke Slijepčević. Umjesto prezentovanja izvještaja, poslanici su, izmedju ostalog, dobili anamnezu njenog zdravstvenog stanja i porodičnih prilika.

-Tri dana do izlaska iz izolacije meni gospođa revizorka nije dozvolila ta tri dana… Znači, to je smrtno opasna bolest od koje je ona, naravno, umrla poslije toga. Ja se izvinjavam kao vjernik, ja nisam gospod bog i ne mogu reći da je ja žalim. Neko je izvršio kaznu – saopštila je poslanicima.

Slijepčević je nepovezano govorila o stvarima iz ličnog života, o događajima iz prethodnih godina. Požalila i kako je žrtva „hakerisanja“.

– Broj telefona koji je moj od 1998. godine se sada hakeriše. Kad rikne krava u vašoj Hercegovini moj telefon zvoni – pojasnila je Slijepčević.

S obzirom da je u govoru za skupštinskom govornicom, koji je trajao 12,18 sekundi, teško, gotovo nemoguće prenijeti suštinu Izvještaja, preporučujemo da ga pogledate sami na društvenim mrežama, jer će sasvim sigurno pregledi biti zagarantovani.

(TV K3)

 

 

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *