Sočan poljubac Tejlor Svift i Trevisa ukrao je slavu čitavom Superboulu (VIDEO)

February 12, 2024, 8:08 am

Ovo je poljubac koji je ukrao slavu čitavom Superboulu!

Za Kanzas Siti Čifse čitavo veče bila je prava bajka, a tako se i završila bajkovitim poljupcem koji je obavezan pratilac srećnog kraja.

Sočan poljubac Tejlor Svift i Trevisa Kelsa je najljepši i najgledaniji trenutak sa Superboula

Glavna zvijezda na tribinama bila je Tejlor Svift, koja je strastveno navijala i bodrila svog dečka Trevisa Kelsa dok je na terenu davao sve od sebe.

Upravo su njih dvoje pred pola svijeta i razmijenili sočan poljubac o kome bruji čitav internet. Pobjeda Čifsa zapečaćena je na pravi način!

Proslavljena pjevačica je poslije kraja meča sačekala Trevisa na terenu, prvo ga jako zagrlivši, a potom se par i poljubio na krilima uzavrelih emocija.

Snimak ovog trenutka obilazi društvene mreže i trenutno je jedan od najgledanijih na internetu, a postao je goruća tema svih medija i praktično je obilježio čitav sinoćni spektakl.

Ovaj emotivan momenat je do te mjere obilježio čitav spektakl da je jedan od najviralnijih fazona postao i sljedeći: “Tejlor Svift je osvojila Superboul”.

Inače, fanovi pop zvijezde očekivali su da će Kels sinoć zaprositi Tejlor, a čak su padale i opklade u vezi toga, međutim do velikog pitanja nije došlo. Ipak, niko nije ostao razočaran! Američki mediji prenose da se očekuje da će se slavni sportista u narednim nedjeljama i mjesecima pridružiti pevačici na njenoj svetskoj turneji u svjetlu činjenice da je njihova veza postala ozbiljna.

Novinari su nedavno pitali Trevisa zašto je javnost “opsjednuta” njegovom vezom sa lijepom 34-godišnjakinjom. “Mislim da je to zbog vrijednosti za koje se zalažemo i jednostavno, znate, zbog toga ko smo mi kao ljudi. Volimo da obasjavamo druge, da obasjavamo ljude koji nam pomažu i podržavaju nas. I prije svega toga, osjećam da oboje imamo prosto ljubav prema životu”, rekao je on za “Los Angeles Times”, prenosi Žena Blic.

Srpskainfo.com (Foto: Tiktok/ Screenshot)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *