SO Prnjavor: Usvojen izvještaj o radu načelnika za 2017. godinu

June 14, 2018, 2:26 pm

SO Prnjavor na 17. redovnoj sjednici razmatrala je 26 tačaka dnevnog reda. Najviše pažnje privukao je Izvještaj o radu načelnika opštine i opštinske uprave opštine Prnjavor za 2017 godinu, te prijedlog Odluka o izmjeni Plana kapitalnih ulaganja na području opštine Prnjavor za 2018. godinu.

Sjednicu SO Prnjavor obilježila je rasprava o izvještaju načelnika opštine i opštinske uprave, te izmjena plana kapitalnih ulaganja. Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, kaže da je izuzetno zadovoljan proteklom godinom, te da je kada je riječ o planu kapitalnih investicija, realizovano više od planiranog, a sve zahvaljujući podršci Vlade RS.

Iz opozicije ističu da nisu prihvatili kako prethodno usvajanje, tako ni izmjenu Plana kapitalnih ulaganja na području opštine.

Načelnik Tomaš je kao jednu od važnijih odluka ove Skupštine naveo i donošenje odluke o dopuni organizovanja Javne ustanove Centar za kulturu Prnjavor, u okviru koje je, u narednom periodu predviđena gradnja prodavnice u kojoj bi bili prezentovani svi proizvodi poljoprivrednih proizvođača sa ove opštine.

 

Izvor: TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *