Seks trpi zbog enterijera: Neuredan životni prostor utiče na libido!

July 12, 2014, 8:00 am

 

Stres, depresija, težak dan na poslu… Ovo su samo neki od razloga zbog kojih seks nestaje. Međutim, da li ste znali da slab libido može da bude posledica izgleda stana u kojem živite? Ako imate loš seksualni život, možda nije stvar u vama, nego u vašem enterijeru.

 

Nered ubija strast

Zamislite situaciju: ljubite se, skidate odeću jedno s drugog i taman kada postaje najnapetije, vi ispod glave osetite njegovu prljavu čarapu. Neuredan stan nije samo ružan za gledanje, on može da bude i jako loš kada je u pitanju vaš libido.

 

 

Slike članova porodice su divna stvar, do trenutka u kojem vaš dečko ne može da postigne erekciju jer je upravo ugledao fotografiju vaše bake. Spavaća soba možda nije idealno mesto za slike članova porodice, jer mogu da utiču na koncentraciju.

 

Previše tehnologije

Seks uz televizor? Teško da ćete moći da ostanete koncentrisani dovoljno dugo. Isto važi i za kompjuter, mobilni telefon, i sve uređaje koji mogu da vam skrenu pažnju. U idealnim uslovima, spavaća soba ne bi trebalo da ima ništa što može da vam smeta.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *