Džaba im novac: 4 stvari koje žene najviše cene kod muškarca

July 12, 2014, 8:03 am

 

 

Da bi se zaljubila, ženi nije najvažnije da je muškarac zgodan i lep. Mnogo je osobina koje dame stavljaju ispred toga, a na prvom mestu je mozak. Međutim, nakon što procene da im se dopada muško razmišljanje i ponašanje, na red dolaze još neke stvari koje vrlo lako mogu da “zarobe” žensko srce. Evo šta po ženskom mišljenju treba da ima savršen muškarac.

 

Način odevanja

Nije lepo suditi o nekome na osnovu toga šta ima na sebi, ali na osnovu odela može da se sazna dosta o ukusu osobe. Ukusi su različiti, ali jedno je sigurno – žene baš nisu lude za muškarcima u majicama na kojima pišu rečenice poput “nisam ginekolog, ali mogu da pogledam”, kao ni onima koji se oblače kao Pitbul.

 

Stav

Stidljivi muškarci koji stoje u uglu neće imati previše uspeha sa ženama, ali neće ni oni preglasni, iritantni predvodnici čopora koji se čuju čim uđete u prostoriju. Najbolja je neka sredina između te dve krajnosti – tip sa stavom koji se ne trudi da bude u centru pažnje.

 

Higijena

Nije lako oceniti nečije higijenske navike na prvi pogled, ali na drugi već jeste. Jedan pogled na nokte, zube i generalan izgled muškarca, i otprilike znate sa kim imate posla.

 

Prijatelji

S kim si, takav si – ovo svi znamo, a važi i kada je reč o prepoznavanju dobrog ili lošeg muškarca. Ni najzgodniji tip na svetu neće imati mnogo uspeha sa ženama ako je okružen društvom koje toj istoj ženi nije simpatično./KURIR/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *