TV K3

android aplikacija

instaliraj

Samsung uzvraća udarac Huawei-ju novom tužbom

Prema najnovijim informacijama, ovaj put Samsung izvodi Huawei na sud, uveren da je kineski proizvođač smartfona navodno povredio šest Samsung-ovih patenata, i traži odštetu od 24.1 miliona dolara.

Samsung uzvraća udarac Huawei-ju novom tužbom

Prema najnovijim informacijama, ovaj put Samsung izvodi Huawei na sud, uveren da je kineski proizvođač smartfona navodno povredio šest Samsung-ovih patenata, i traži odštetu od 24.1 miliona dolara. Korejski proizvođač smartfona navodi da neki od Huawei-jevih proizvoda, uključujući Honor seriju i prošlogodišnji Mate 8, bespravno koriste patente kompanije Samsung.

Podsetimo se da je Huawei u maju podneo tužbu protiv Samsung-a u SAD i Kini, tražeći naknadu za navodno nedozvoljeno korišćenje njegove 4G tehnologije, zajedno sa neodređenim zakonskim povredama vezanim za OS i sistemski softver. Ove dve tužbe su bile krajnje neobičan potez Huawei-ja, a nekoliko dana kasnije, Samsung je nagovestio da će podneti protivtužbu.

Najnovija Samsung-ova tužba teži da zabrani Huawei-ju i Beijing Hengtongda Department Store kompaniji, da proizvode i prodaju prethodno pomenute modele (Mate 8 i Honor seriju).

Izvor: Benchmark

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.