TV K3

android aplikacija

instaliraj

Roditelji odbili da im sin (3) ide na hemoterapiju

Roditelji odbili da im sin (3) ide na hemoterapiju

Trogodišnji dječak čiji roditelji su bili protiv toga da ostane u bolnici i prima tretmane predviđene od strane konzilijuma ljekara, ipak će ostati na liječenju u bolnici poslije presude suda u kojoj je odbijena želja njegovih roditelja da ga liječe prirodnim lijekovima.

Noa Mek Admas (3) iz Tampe, na Floridi, počeće da prima hemoterapiju nakon što je sud naložio tako uprkos želji njegovih roditelja Džošue Mek Adamsa i Tajlor Blajn Bel, koji su zahtijevali da se njihov sin liječi kanabisovim uljem, sirovom hranom i alkalnom vodom. Kako se navodi, dječaku je akutna leukemija dijagnostifikovana 4. aprila ove godine.

Nešto ranije ovoga mjeseca, Noini roditelji su izgubili starateljstvo nad trogodišnjakom i ono je sudski prešlo na njegove baku i dedu sa majčine strane. Međutim, kada se mališan nije pojavio na zakazanu hemoterapiju, vlasti na Floridi su organizovale potragu i po lociranju u Kentakiju, on je vraćen u rodni grad.

Njegovi roditelji su zbog ovog propusta kažnjeni zabranom posjete djetetu bez nadzora, ali kako su izjavili, nadaju se da će ta odluka uskoro biti uklonjena.

Srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.