Prnjavor: Premijerno odigrana predstava “Instagram – ja 0:1” (FOTO/VIDEO)

November 18, 2022, 1:47 pm

Predstava “Instagram – ja 0:1” premijerno je odigrana  u sali prnjavorskog Centra za kulturu u izvođenju dječijeg ansambla Dramske scene srpskog prosvjetnog i kulturnog  društva Prosvjeta.

Predstava je na zanimljiv način pokazala tinejdžerima da  u svoju svakodnevnicu uvedu druženje i zabavu, koja ne obuhvata korištenje društvenih mreža.

Društvene mreže svakodnevnica su kako odraslih, tako i adolescenata, a dječiji ansambl Dramske scene SPKD “Prosvjeta” iz Prnjavora predstavom  “Instagram – ja 0:1” pokazao je kako da tinejdžeri u svoju svakodnevnicu uvedu druženje i zabavu, koja ne obuhvata korištenje društvenih mreža.

Predstava  je  privukla veliki broj tinejdžera, a glumci dječijeg ansambla kažu da je priprema bila zahtijevna. Jedan od glumaca je i Božidar Vuković koji u Prosvjeti glumi već 7 godina.

Dramska scena Prosvjete iz Prnjavora dugi niz godina kroz svoje predstave bavi se internetom i društvenim mrežama, pokušavajući da tinejdžerima na drugačiji, poučan način  približi teme koje su njiima zanimljive.

Kao i prethodne godine, glumci “Prosvjete” najmlađe Prnjavorčane obradovaće Novogodišnjom predstavom, a u planu je i niz drugih aktivnosti. Među glumcima dječijeg ansambla bilo je i onih kojima je predstava “Instagram – ja 0:1” bila prva odigrana.

TVK3

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *