Prijem za tekvondoiste “Rudara” kod načelnika Stanara (VIDEO)

May 19, 2023, 1:48 pm

Načelnik opštine Stanari, Radojica Ćelić, organizovao je prijem za najbolje sportiste Tekvondo kluba “Rudar” a koji su ostvarili zapažene rezultate na proteklom evropskom prvenstvu održanom u Rumuniji.

Tekvondoisti TKD kluba “Rudar” Stanari ostvarili su zapažen rezultat na nedavno održanom evropskom prvenstvu u Rumuniji gdje je tekvondoista Marko Josić osvojio peto mjesto a malo je nedostajalo da dođe do medalje. Tim povodom za njih je upriličen prijem kod načelnika opštine Stanari, Radojice Ćelića, sa kojim su razgovarali o ostvarenim rezultatima, planovima za budućnost i mogućnosti podrške lokalne zajednice za kvalitetniji rad i nastupe sportista.

Načelnik Ćelić je istakao da se za sport u Stanarima na godišnjem nivou iz budžeta opštine izdvaja oko 100.000 KM i ta podrška je usmjerena prema svim sportistima i sportskim klubovima koji djeluju u ovoj lokalnoj zajednici.

Tekvondo klub “Rudar” Stanari trenutno broji oko 20-ak članova sa kojima rade tri trenera a nadaju se da će uskoro povećati broj članova.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *