TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pola miliona tužbi i kazni

Pola miliona tužbi i kazni

Izložbu su organizovali narodni poslanici Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović, koji su na Trgu Krajine izložili stotine kazni, tužbi i krivičnih prijava koje se vode protiv njih.

 

Izložba nepravde: Pola miliona tužbi i kazni

Izložba tužbi sraman je pokazatelj u kakvom sistemu živimo u kojem se kažnjavaju i tuže oni koji traže istinu i pravdu i ukazuju na kriminal a nagrađuju oni koji pljačkaju Republiku Srpsku rekli su poslanici opozicije Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović. Ovako prolaze svi oni koji se bore za Republiku Srpsku kažu Stanivuković i Vukanović.

Priliku da pokažu svoju, kako kažu, pravnu borbu imali su i građani, borci, aktivisti i ostali, a ovaj performans zakazan je simbolično u pet do 12.

– Ovo je izložba vrijedna 585.000 KM i potencijalnih 20 godina zatvorske kazne. Toliko smo Vukanović i ja dobili kazni tokom naše borbe – rekao je Stanivuković, dodajući da je ovo izložba nepravde i “krivde”.

Nebojša Vukanović podsjeća da samo on ima presuda u iznosu od 60 000 maraka samo zbog pisanja o kriminalu. Navodi da će kad tad svi oni koji učestvuju u urušavanju Republike Srpske preko pravosuđa morati da odgovaraju.

Draško Stanivuković napominje da ovakvim tužbama i presudama ne može da se pohvali ni jedan lopov u Republici Srpskoj.

Kaže da su opet dobili opomenu iako su imali dozvolu, ali da će svoju borbu i dalje nastaviti.

– Ovdje su danas mnogi građani koji sa nama dijele svoju borbu, ovdje na ovom trgu koji treba biti trg svih građana. Džaba nam prave nove trgove ako se na njima ne možemo okupljati i iznositi svoje probleme – poručio je Stanivuković.

Izložbu tužbi na Trgu Krajine su pratili komunalni policajci i nekoliko policajaca Policijske uprave Banjaluka. Nije bilo većih problema. Policija nije reagovala a komunalna policija je upozorila organizatora da panoi sa tužbama nisu u skladu sa dozvolom koju su dobili.

(BN TV)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.