Ovan citira pjesnika, Strijelac voli da filozofira

September 26, 2014, 8:22 am

Ovan

Iako su Ovnovi veliki zavodnici koji vole flert licem u lice, ni poruke im nisu strane. Oni će da pronađu pjesmu koja opisuje njihova osjećanja ili će da citiraju nekog pjesnika što je sasvim dovoljno da nekoga obori s nogu.

Bik

Romantični Bikovi vole da se igraju i zabavljaju ljubavnim porukama. Ali, njihove poruke ne sadrže samo tekst, već i znakove i sličice koje opisuju njihove emocije. Vole romantično dopisivanje prepuno toplih riječi.

Blizanci

Oni su majstori verbalnog zavođenja, pa im poruke i te kako idu od ruke. Njihovi tekstovi su dugi i prepuni su najromantičnijih i najdubljih riječi koje će da otope onoga kome su namijenjene, a ako žele da budu duhoviti, dobro će da ih i nasmiju.

Rak

Rakovi obožavaju da iskazuju osjećanja riječima, pa im je dopisivanje neka vrsta hobija. Na taj način će da otkriju sve ono što nikako ne mogu u lice. Njihove poruke nisu prepisane, već smišljeno i pomno birane samo za određenu osobu.

Lav

Lavovi bi radije izgovorili i pokazali, nego napisali. Njima su poruke nužno zlo i ne vole dopisivanje, već eventualno jednu, mudru i pomno odabranu poruku koja bi trebalo kratko i slatko da opiše njihovo trenutno stanje emocija, piše ATV.

Djevica

Zašto gubiti dragocjeno vrijeme na dopisivanje kada sve to možete da uradite oči u oči? Ovo je moto Djevica koje baš i ne vole da pišu o svojim osjećanjima. Kada se potrude, poslaće samo nekoliko ciljanih poruka, a ako nisu zainteresovani praviće se da nečiju poruku nisu ni vidjeli.

Vaga

Radoznale i domišljate Vage uživaju u osmišljavanju i slanju poruka, kao i u zavođenju preko njih. Vole mudre i romantične citate iz pjesama i knjiga koji mogu da budu i dvosmisleni, pa time da zaintrigiraju osobu kojoj su namijenjene.

Škorpija

Intrige su njihova strast što znači da ih dopisivanje i te kako privlači. Tajanstvene Škorpije vole da se igraju riječima, a više od svega ih privlači “peckanje” i zavođenje porukama koje imaju dvosmisleno značenje.

Strijelac

Duhoviti Strijelčevi vole da filozofiraju, a samim tim njihove poruke su vrlo bogate i zanimljive. Oni padaju na tajanstveno i pomalo nedorečeno dopisivanje koje može da se opiše kao pravo filmsko udvaranje.

Jarac

Romantičan i nježnosti željan Jarac obožava zavođenje putem poruka. Oni uživaju da čitaju lijepe riječi upućene njima, ali isto tako, kada su “zagrijani” za nekoga vole da pišu iskreno i otvoreno o svojim osjećanjima i da dragoj osobi otvore dušu.

Vodolija

Vodolije su umjetnici moderne tehnologije i modernog zavođenja. Oni ne vole da se “igraju” romantičnim riječima, već duhovitim i šaljivim porukama, posebno onima na koje je gotovo nemoguće odgovoriti. Vole tehnologiju i uživaju u slanju fotografija i pjesama.

Ribe

Ribe obožavaju poruke i dopisivanje i upravo je to način na koji žele da zavode i da budu zavedene. Oni su nevjerovatni zavodnici koji jako dobro znaju šta i kada da napišu, ali isto tako su slabi na riječi koje su poklonjene njima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *