Osumnjičeni za ubistvo mladića iz Priboja u Srbiji uhapšen u Trebinju, oglasila se SIPA

May 26, 2023, 1:29 pm

Osumnjičeni za ubistvo mladića iz Priboja u Srbiji uhapšen u Trebinju, oglasila se SIPA

Igor A., osumnjičen za ubistvo u Priboju, lociran je i uhapšen u Trebinju u saradnji sa policijom Republike Srpske.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnju kontrole, u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, u Trebinju uhapsili su I. A. (28) iz Priboja.

I.A. je policijski službenik Policijske uprave za grad Beograd, a uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u noći između 20. i 21. maja.

Kako je ranije saopšteno Igor A. zadao je više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu, nakon čega je mladić preminuo u bolnici u Priboju.

“Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu ( SIPA) zajedno sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su danas na području Trebinja lišili slobode lice Igor Avramović, rođen 19.09.1995. godine, u Priboju, Republika Srbija koje se tereti za teško ubistvo u Priboju”, stoji u saopštenju za javnost SIPE i dodaje:

“Za navedenim licem je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu Interpolovu potjernicu jer se sumnjiči da je dana 21.05.2023. godine u Priboju u Republici Srbiji izvršilo krivično djelo „Teško ubistvo“ propisano Krivičnim zakonom Republike Srbije koje se na području Bosne i Hercegovine skrivalo od krivičnog gonjenja.”

 

(BN)  FOTO: MUP Srbije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *