ONA JE POZNATA GLUMICA, A ON MMA BORAC: “Bivši dečko mi je golim rukama smrskao lice!“

August 13, 2014, 11:08 am

Džonatan je nakon incidenta pobjegao, ali je zato na svom Tviter profilu objavio nekoliko postova u kojima je napisao da je uklet, da policija ne želi da mu pruži šansu da objasni šta se zapravo dogodilo.

Takođe, on je poručio Kristi da je uprkos svemu voli i da se nada da je u redu, ali da nije mogao da se iskontroliše kada ju je vidio sa drugim muškarcem.

Na ovoj društvenoj mreži se oglasila i sama Kristi, koja se i dalje nalazi u bolnici i trenutno zbog nanešenih povreda ne može da se pomjeri.

– U petak ujutru, Džonatan je ušao u moj stan i vidio me je kako pričam sa mojim dugogodišnjim prijateljem. Odmah je počeo krvoločno da ga bije, a kada je završio sa njim otjerao ga je i fokusirao se na mene – istakla je ona i dodala:

– Moje povrede uključuju 18 polomljenih kostiju oko očiju, nos mi je slomljen na dva mjesta i jedan zub mi je izbijen. Ne mogu da jedem i ne vidim na lijevo oko. Takođe, rebro mi je polomljeno, a jetra je naprsnula. Lijeva noga je toliko povrijeđena da od udaraca ne mogu da hodam, a imam i posjekotine po uhu, ruci i glavi  – kaže Kristi.

Dodala je i to da ju je Džonatan natjerao da se skine i da je tek uspjela da pobjegne kada je otišao po oštriji nož.

– Gola sam otrčala kod komšije koji je pukom srećom bio kod kuće. On je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć – rekla je ona.

(Telegraf.rs, eksluziva.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *