Ninković podnio prijavu protiv Stanivukovića (FOTO/ VIDEO)

November 7, 2023, 6:38 pm

Nakon što je predsjednik Skupštine grada Banjaluka LJubo Ninković prošle sedmice pozvao gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da do petka dostavi građevinsku knjigu o izgradnji škole u Adi i nakon što mu ista nije dostavljena, danas je Ninković Okružnom tužilaštvu predao krivičnu prijavu protiv Stanivukovića. Poručuje – Banjaluka je kidnapovana, a građani su taoci jednog hora dječaka.

Izuzev jedne pres konferencije, ništa od tražene dokumentacije u vezi javne nabavke u školi u banjalučkom naselju Ada nije dostavljeno na adresu predsjednika Skupštine grada Banja Luka LJube Ninkovića. A tražio je Ninković uvid u građevinsku knjigu kako bi saznao da li su bila potrebna sredstva od skoro 800.000KM. Zato je danas u Okružnom tužilaštvu predao krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Ninković kaže da nijedan argument iz Gradske uprave nije iznesen, kako bi dokazali da nije u pravu. Ukoliko i Tužilaštvo potvrdi njegove činjenice, biće to, kaže Ninković najveća pljačka Banjalučana u mandatu Stanivukovića.

Ninković na kraju dodaje da je očigledno da pojedini za zakone ne mare, stida nemaju, a Boga se ne boje. Očekujem kaže od svih nadležnih organa da sve detaljno istraže. Interesantno je da Ninković nije lično ili zvanično od samog gradonačelnika Banjaluke tražio dokaze da li je nova javna nabavka neophodna, nego je to učinio „samo putem medija“.

Izvor: TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *