Nešić: Glas za DNS je glas za privredno jaku Bijeljinu i plodne oranice Semberije (FOTO/VIDEO)

September 22, 2022, 6:06 pm

“Dok drugi pričaju i svađaju se , mi ćemo da obilazimo Srpsku i da radimo. Glas za DNS je glas za privredno jaku Bijeljinu i plodne oranice Semberije, glas za subvencionisanje kredita za poljoprivredne mašine i glas da svako može da ostane i živi od svoje zemlje i svog rada”, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić tokom posjete Bijeljini

Nešić je istakao da Bijeljina zbog svog položaja i povezanosti sa Srbijom može biti centar privrede i prehrambene industrije i da DNS ima plan za to.

“Više poslanika DNS-a u Skupštini znači više glasova za izdvajanje 100 miliona KM za subvencionisanje kredita za pokretanje biznisa i za to da svaki privrednik koji zaposli 30 novih radnika bude oslobođen poreza na 3 godine. To je i više glasova za izgradnju 1000 stanova za mlade bračne parove i za otvaranje 10000 novih radnih mjesta za mlade. Prosto, više poslanika DNS-a u Narodnoj skupštini je više glasova za razvoj Srpske”, naveo je predsjednik DNS.

“Biću predsjednik koji ne dijeli građane Republike Srpske ni po kom osnovu i koji će se brinuti o svakom dijelu Republike Srpske, a Treći put DNS-a sa svojim ekonomskim programom i političkom platformom je garant tog jedinstva” rekao je kandidat DNS za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić.

On je dodao da vlast godinama sistemski uništava poljoprivrednu proizvodnju u Semberiji, ali da od ostatka opozicije nije čuio da iko nudi konkretna rješenja sem floskula da stanje nije dobro.

„Ali ko nudi rješenje? DNS i treći put koji zagovaramo. Treći put koji garantuje svojim ekonomskim programom oporavak i poljoprivredne proizvodnje kao dio obnove cijele Republike Srpske“ zaključio je Jovičić.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *