TV K3

android aplikacija

instaliraj

Nastavak sjednice NS RS: Danas o strateškom planu razvoja poljoprivrede

Narodna skupština Republike Srpske razmatraće danas u nastavku sjednice Nacrt strateškog plana razvoja poljoprivrede i ruralnih područja Srpske za period 2015-2020. godina.

Nastavak sjednice NS RS: Danas o strateškom planu razvoja poljoprivrede

Pred poslanicima će biti i više izvještaja, među kojima su konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Srpske za 2013. godinu i prvu polovinu prošle godine, najavljeno je iz parlamenta Srpske.

Na dnevnom redu biće i izvještaji Glavne službe za reviziju javnog sektora o reviziji izvještaja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, za 2013. godinu, “Željeznica Republike Srpske” za 2012. godinu, kao i godišnji revizorski izvještaj Glavne službe za reviziju za 2013. godinu.

Biće razmatrani i izvještaji Agencije za osiguranje Srpske, Agencije za bankarstvo Srpske, te Komisije za hartije od vrijednosti za 2013. godinu.

U nastavku zasjedanja poslanici će razmatrati i prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja prema Razvojnoj banci Savjeta Evrope po Projektu zatvaranja kolektivnih centara.

Biće razmatran i prijedlog odluke o izmjeni odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske prema Svjetskoj banci po projektu energetske efikasnosti, kao i prijedlog odluke o izmjeni i dopuni odluke o davanju saglasnosti za izdavanje garancije Srpske za kreditno zaduženje “Autoputeva Republike srpske” kod Evropske banke za obnovu i razvoj po projektu izgradnje autoputa Banjaluka – Doboj.

Početak zasjedanja zakazan je za 10.00 časova.

U prvom sjednice, koji je održan od 3. do 5. februara, usvojen je, između ostalog, Zakon o javnom redu i miru, te više nacrta zakona

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.