Jelena Karleuša najavila da otvara profil na Onlyfansu: Pop pjevačica “stiže” na platformu za odrasle

May 11, 2024, 2:58 pm

Jelena Karleuša nakon što je uspjela da vrati svoj profil na društvenoj mreži Instagram iznenadila je fanove i pratioce nesvakidašnjom najavom.

Nime, Jelena Karleuša je obavijestila sve kako će uskoro da napravi profil na poznatoj mreži “Onlyfans”.

Ovo nije prvi put da se velike zvijezde odluče na ovakav korak, ali jeste prvi put kada je riječ o Srbiji. Poznate ličnosti poput Karleuše tu platformu obično koriste kako bi imali veću interakciju sa fanovima, najavili nove projekte i dali malo veći pristup u svoj privatni život.

Jelena Karleuša, objava
FOTO: KARLEUSASTAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

OnlyFans radi tako što se obožavatelji mjesečno pretplaćuju na sadržaj omiljene zvijezde. Koliko će neko zaraditi, zavisi i od visine pretplate, ali i popularnosti na ostalim društvenim mrežama, a sadržaj uopšte ne mora da bude eksplicitan – Kardi Bi, recimo, zarađuje milione, iako joj je sadržaj pristojan, piše Kurir.

Ovo su samo neke od poznatih ličnosti koji uzimaju ogroman novac na pomenutoj platformi.

Kardi Bi – 13 miliona evra, Bela Torn – 8 miliona evra, Kloi Kan – milion evra, Lauren Gadžer – milion evra, Megan Barton-Hanson – 625.000 evra, India Rejnolds – 325.000 evra, Daniel Lojd- 245.000 evra, Kortni Stoden – 118.000 evra, Kejti Salmon – 133.000 evra, Danijela Vestbruk – 32.000 evra

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *